Activitats realitzades l'any 2010


Sopar final estiu socis 2010 (04/09/2010)

Aquest any els socis i socies de l'entitat vam fer el sopar de final d'estiu a Cal Sales. En el sopar hi vam assistir més de 60 socis i acompanyants i una vegada finalitzats el sopar vam realitzar un seguit d'activitats dinàmiques entre les diferents colles. Desitgem que la Colla segueixi endavant per tal d'anar repetint aquests sopars any a any.Festa Estiu 2010 (31/06/2010)

La nit de dissabte a diumenge dia 31 de juliol vam celebrar la ja tradicional Festa d'estiu amb l'actuació de dos dels grups més emergents del panorama català actual. Els amics de les Arts i Cesk Freixas. L'acte es va dur a terme conjuntament amb la Societat i amb la col·laboració de l'Ajuntament. Una vegada finalitzada la festa, es poden treure conclusions molt bones de la necesitat de realització d'una festa d'estiu en el nostre municipi.Mulla't 2010 (25/06/2010)

La Colla de Joves de l'Aleixar, en motiu de l'activitat del Mulla't per l'esclerosi múltiple, col·labora amb l'Ajuntament amb la recaptació de donatius i la venta de material en la piscina municipal.
24 Hores Futbol Sala (10 i 11/06/2010)

El cap de setmana del 10 i 11 de juliol es van dur a terme les 17enes 24 hores de futbol sala de l'Aleixar. Aquests ja clàssic torneig en el qual hi participen equips de tota la comarca El guanyador d'aquest any va ser "Alforja". Un tret pel qual recordarem les 24 hores del 2010 va ser per la pantalla que es va montar al final del torneig on tots els assistents vam poder veure el partit de la final del mundial entre Holanda i Espanya.

Festa Major Trinitat (29 i 30/05/2010)

El cap de setmana del 29 i 30 de maig es van dur a terme un seguit d'actes en motiu de la Festa Major de la Santíssima Trinitat. Moltes entitats del poble hi van col·laborar, i com no la Colla de Joves no va ser menys.

El dissabte a la nit es va organitzar el clàssic concert de Festa Major, amb l'Orquestra Mitjanit. Aquesta vegada, i gràcies al temps, el concert el vam poder realitzar a l'aire lliure i el resultat no va poder ser millor. Una pista poliesportiva plena a rebentar va ser la millor recompença possible a tots els esforços realitzats per la junta per tal de poder oferir a tots els assistents un concert de Festa Major dels que costa d'oblidar.

A més, també vam organitzar un partit de futbol 11 al camp de Sant Antoni entre joves i veterants, el resultat va ser el de menys però la participació va ser massiva.


Sopar socis (01/05/2010)

El dissabte dia 1 de maig es va organitzar un sopar per a tots els socis a la pizeria "La Bella Italia" de Reus. En aquets sopar hi van venir la gran majoria de socis i va ser un èxit. Tot seguit vam anar de Festa Major aMaspujols on hi havia la Orquestra mitjanit.

Calçotada socis (21/03/2010)

El diumenge 21 de març vam fer una calçotada a l’ermita de Sant Blai. Hi vam assistir quasi una quarantena de socis que vam poder gaudir d’un dia assolejat i calurós mentre preparavem i assaboríem el tradicional àpat de la calçotada. L’aperitiu, els calçots, la carn, els fruits secs, les mimoses i el cafè, van ser el menú d’aquest dia.


Festa Major Sant Blai - Orquestra Gira-Sol (06/02/2010)

El passat dissabte 6 de febrer, en motiu de la Festa Major de Sant Blai, vam organitzar un concert per a tot el poble amb l'Orquestra Gira-Sol, una de les orquestres clàssiques en els últims anys per les Festes Majors a l'Aleixar. Quan es va acabar l'actuació del grup de versions va punxar un DJ fins altes hores de la matinada. La Festa Major començava amb gran animació i desmostrant que l'Aleixar és un dels pobles de la comarca on les festes joves atrauen a més gent.


Rebuda Reis Mags d'Orient (05/01/2010)

La Colla de Joves ha ajudat a ses majestats els reis mags d’orient a que puguin fer arribar, a tots els nens de l’Aleixar, el seu regal. Aquest acte conté la sortida des de l’ermita de sant Blai com cada any, la cavalcada pels carrers del poble, l’adoració al nen Jesús a d’interior de l’església, una xerrada per part dels tres reis a la Casa de la Vila i per acabar l’acte, l’entrega de regals a tots els nens a la sala de la Societat!!