Activitats realitzades l'any 2011

Festa Estiu 2011 (29/07/2011)

La nit de divendres dia 29 de juliol vam celebrar la ja tradicional Festa d'estiu amb la realització de la festa de l'escuma a la pista poliesportiva.



Mulla't 2011 (07/08/2010)

La Colla de Joves de l'Aleixar, en motiu de l'activitat del Mulla't per l'esclerosi múltiple, col·labora amb l'Ajuntament amb la recaptació de donatius i la venta de material en la piscina municipal.




24 Hores Futbol Sala (09 i 10/07/2010)

El cap de setmana del 09 i 10 de juliol es van dur a terme les 18enes 24 hores de futbol sala de l'Aleixar. Aquests ja clàssic torneig en el qual hi participen equips de tota la comarca El guanyador d'aquest any va ser "Vilaplana".

Festa Major Trinitat (18/06/2011)

El cap de setmana del 18 de maig es van dur a terme un seguit d'actes en motiu de la Festa Major de la Santíssima Trinitat. Moltes entitats del poble hi van col·laborar, i com no la Colla de Joves no va ser menys.

El dissabte a la nit es va organitzar el clàssic concert de Festa Major, amb l'Orquestra Mitjanit. Aquesta vegada, i gràcies al temps, el concert el vam poder realitzar a l'aire lliure i el resultat no va poder ser millor. Una pista poliesportiva plena a rebentar va ser la millor recompença possible a tots els esforços realitzats per la junta per tal de poder oferir a tots els assistents un concert de Festa Major dels que costa d'oblidar.

A més, també vam organitzar un partit de futbol 11 al camp de Sant Antoni entre joves i veterants, el resultat va ser el de menys però la participació va ser massiva.


Calçotada socis (20/03/2011)

El diumenge 20 de març vam fer una calçotada a l’ermita de Sant Blai. Hi vam assistir quasi una quarantena de socis que vam poder gaudir d’un dia assolejat i calurós mentre preparavem i assaboríem el tradicional àpat de la calçotada. L’aperitiu, els calçots, la carn, els fruits secs, les mimoses i el cafè, van ser el menú d’aquest dia.


Festa Major Sant Blai - Orquestra Gira-Sol (05/02/2011)

El passat dissabte 5 de febrer, en motiu de la Festa Major de Sant Blai, vam organitzar un concert per a tot el poble amb l'Orquestra Gira-Sol, una de les orquestres clàssiques en els últims anys per les Festes Majors a l'Aleixar. Quan es va acabar l'actuació del grup de versions va punxar un DJ fins altes hores de la matinada. La Festa Major començava amb gran animació i desmostrant que l'Aleixar és un dels pobles de la comarca on les festes joves atrauen a més gent.


Rebuda Reis Mags d'Orient (05/01/2011)

La Colla de Joves ha ajudat a ses majestats els reis mags d’orient a que puguin fer arribar, a tots els nens de l’Aleixar, el seu regal. Aquest acte conté la sortida des de l’ermita de sant Blai com cada any, la cavalcada pels carrers del poble, l’adoració al nen Jesús a d’interior de l’església, una xerrada per part dels tres reis a la Casa de la Vila i per acabar l’acte, l’entrega de regals a tots els nens a la sala de la Societat!!