Activitats realitzades l'any 06

Sopar d'inici d'any per que es coneguin els socis/es nous i antics i per parlar del que volem fer en aquest pròxim any en l'Associació.

Festa del Confeti és una festa que realitzem des de l'Associació pels Carnavals del poble per tal que tota la gens que tingui ganes de passar una bona estona vingui i gaudeixi amb la gent del poble i dels pobles dels voltants.

El Concert Jove a l'Aleixar que aquest any va tenir com a grups participants els Txipi Aite (Tarragona), Vitrubi (Ribera d'Ebre) i als Thess (Alcover) es va celebrar a la Sala recreativa la Unió de l'Aleixar amb l'assistència de gent de tota la província.

Les 24 hores de Futbol Sala és la activitat més coneguda realitzada per l'Associació arreu de la comarca. El fet de que portin tants anys fent-se comporta que pugin equips importants i que siguin unes amb més nivell de totes les que es realitzin a la comarca.

Sopar d'estiu a Sant Blai per unir a tots els socis i fer una mica de gresca per acomiadar un estiu on s'ha treballat molt preparant el concert i les 24 Hores de Futbol Sala, i com a premi a tots els socis un sopar.

L'Associació també col·labora amb La Marató que organitza TV3, fa teatres jocs pels nens del poble i espectacles en general i amb l'Organització Mulla't contra l'esclerosi múltimple.

Cada any quan s'acosten les festes de Nadal, la nostre Associació s'encarrega de la Decoració Nadalenca de la Vila per tal que tan els més petits del poble, com la gent més gran que ja feia la decoració del poble quan eren joves puguin gaudir d'aquesta època de l'any amb la millor decoració possible.

La nit del 27 al 28 de desembre de cada any, és tradició a l'Aleixar la Nit de Turutes, on antigament, els quintos anaven a recollir diners per quan marxessin a la "mili", ara com que la "mili" no és obligatòria però aquesta tradició és típica del poble, la nostre Associació vetlla perquè aquesta no desaparegui i es mantingui per molts anys.