Activitats realitzades l'any 07

Amb motiu del partit entre les seleccions d'Euskadi i de Catalunya del dia 29 de desembre a Bilbao, la Colla de Joves de l'Aleixar juntament amb els Havanus de les Borges del Camp, vam organitzar un autobús on si van apuntar gent de diferents pobles. La sortida va ser tot un èxit, vam decobrir el Txakolí, les tapes de Bilbao, i sobretot vam trobar un molt bon ambient que va fa que la gent pensi ja en el pròxim destí. VISCA EUSKADI I GORA CATALUNYA!!!!!!!!!

La nit del 27 al 28, el joves de l'Aleixar, seguint la tradició començada pels quintos de fa molts anys, surten al carrer fent sonar les tradicionals turutes i van fent gresca, i la gent del poble i col·labora.

Aquest any, com ja és costum, la Colla de Joves de l'Aleixar va ser l'encarregada d'organitzar l'acte de la Marató de TV3 a l'Aleixar. Aquest any es va realitzar un espectacle de una hora i mitja amb esquetxos del programa "Allà Tu Txec!!" i "Els Matins de TV3" amb paròdies de temes relacionats amb el poble i amb l'actualitat política de Catalunya, obres de teatre, playbacks i de més actuacions que van fer riure i passar una bona estona a tots els assistents que es van apropar a la sala del poble. Aquesta activitat va reunir a unes 400 persones del poble i on va quedar demostrat que l'ALEIXAR ÉS PETITA PERÒ SOLIDÀRIA. Aquest any s'han reunit 2.450 €.

El dia 6 de desembre aprofitant, aprofitant que era festa, una quarantena de joves del poble vam anar a buscar el pi de Nadal, o com diu algun el 3,1415... Aquest any el vam plantar amb només dos intents i el vam fer caure a cops de destral , cada any tenim més traça. L'any vinent ja en podrem agafar un altre de més grandet. Esperem que la gent del poble en gaudeixi ja que des de la colla de joves ens esforcem perquè el poble faci cada dia una mica més de goig.


El dia 9 de novembre, com a acte de la Festa Major de Sant Martí 2007, a la Sala de la Societat va venir la Orquestra Mitjanit. La sala es va omplir com feia anys que no recordo. Hi va haver unes 400 persones, l'acte que més gent va moure amb diferència de tota la Festa Major. Abans del concert hi va haver un correfoc pels carrers del poble amb la col·laboració dels diables d'Alforja i la Vibriade Reus. En definitiva, la nit del divendres va ser tot un èxit!! Ara a celebrar aquest èxit i a seguir treballant per fer la Colla gran!!!

Els dies 24 i 25 d’agost s’ha realitzat les 6enes 12 hores de Futbol Sala Femenines. aquest any han vingut equips de Reus, Maspujols, Renau, i com no el del nostre poble. Al final el torneig se’l va emportar l’equip "Reus peques". Tot va anar molt bé i esperem que l’any vinent puguem aconseguir més equips.

Els dies 14 i 15 de juliol ha estat realitzada lles 14enes 24 hores de Futbol Sala la qual és la activitat que mou a més gent de tota la comarca al nostre poble amb l'excusa del futbol sala. La nostre associació ofereix a tots els assistents el servei de cuina i bar durant totes les hores del torneig, un bon ambient i la possibilitat de piscina als equips al acabar els seus partits. Aquest any com cada un dels anys anteriors, han estat un èxit!!


Aquest diumenge 8 de juliol la colla de joves es va encarregar de que la gent del poble pogués col·laborar amb la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple.La gent del poble mitjançant la seva col·laboració va fer que aquest acte fos un èxit.

Amb l’arribada de Sant Joan, també arriba l’anada a buscar la Flama del Canigó, la Colla de Joves és l’encarregada d’organitzar aquest acte. Aquest acte consisteix ha anar fins a Reus fent xivarri i agafar la Flama, abans amb aquesta flama s’encenia una foguera, que la trobem a faltar, ara s’encén una traca al sopar popular de la berbena de Sant Joan.


El dia 9 de Juny vam celebrar el sopar de la Colla de Joves de l'Aleixar amb la seva corresponent festa al acabar el sopar, amb aquesta festa i van assistir els joves socis, o no socis de l’Associació i la festa va ser un èxit.

Festa del Confeti és una festa celebrada per Carnaval per a tota la gens que tingui ganes de passar una bona estona ja sigui del poble o dels voltants. En aquest any l'assistència s'ha vist augmentada considerablement en comparació a l'any passat.